Dierentuin
Door: Wieteke
Blijf op de hoogte en volg Wieteke
04 Oktober 2008 | China, Beijing
Op een zaterdag ben ik met Nerys, Jason en Anke naar de Beijingse Dierentuin geweest. Volgens de reisgidsen niet veel bijzonders, maar de troetelberen van het WNF zijn het bekijken natuurlijk waard.
Toegangskaartjes zijn de zomer duurder dan in de winter en als je de panda's wil zien, betaal je natuurlijk meer.. !? Maar, het was de moeite waard! Reuzepanda's zijn in het echt stukken kleiner dan ik dacht. Wel schattig! En de rest van de dierentuin was eigenlijk ook best leuk. Wel heel apart om te zien hoe de gemiddelde Chinees met dieren omgaat.. Overal hangen bordjes dat je de beesten niet mag voeren, maar daar stoort men zich niet aan.. We hebben mensen gezien die een beer cola voerden, zodat hij zo leuk tegen de muur opklom.. Echt niet te geloven.. We hebben geluncht op een plek waar je voor 45 kuai (€4,50) alles mag eten en drinken wat je wilt.. Inclusief bier en ijs.. Hoewel we ons aan dat softijs maar niet gewaagd hebben na alle verhalen over besmette melkproducten. Ik heb sowieso de afgelopen weken geen melk of yoghurt meer gehad, uit voorzorg. Nu.nl levert meer informatie dan de ik hier krijg..
04 Oktober 2008 - 06:56
Judy:
Gaaf zeg om die beesten in het echt te zien! Leuke foto's.
xx Juud -
04 Oktober 2008 - 08:14
Hans:
Leuk,hoor,na een week radiostilte zijn we weer helemaal bij, maar waar zijn de foto's en verhalen van Sjang Hai? Daar zijn we natuurlijk ook benieuwd naar,of ben ik te ongeduldig en komen die nog? -
04 Oktober 2008 - 08:29
Wieteke:
Geduld is een schone zaak! Het gaat allemaal niet zo snel hier.. Maar hang in there, ze komen eraan! -
04 Oktober 2008 - 12:07
Hans:
Heb net alle foto's ook aan Lydia laten zien en we hebben genoten. Te gek dat jullie in die trein hebben gezeten.We wachten de volgende berichten weer af. Een te gekke uitvinding dat waarbenjij.nu Fijn weekend,ga maar even wat karakters repeteren voor de lessen maandag weer beginnen. Liefs -
04 Oktober 2008 - 14:10
Thea:
Wat een schatjes die beren!Leuk huisdiertje....! -
04 Oktober 2008 - 15:43
Martine:
Hey Wiet
de foto's van de panda's zijn echt fantastisch! wat een cuties!! Vooral die in de boom en dat ukkie, aaaah!!!
xx Tine